Werken bij Barbaar

AFWASSER / KEUKENHULP VANAF 16 JAAR (ambulant)

Handen uit de mouwen steken als onderdeel van een enthousiaste groep collega’s, dat is wat we zoeken en bieden. Naast jouw werk in de afwas ondersteun je het keukenteam waar nodig. Je hebt daarmee een geweldig afwisselende bijbaan. Werkuren in overleg; dus ook goed met school of studie te combineren. Een spil in ons team; we zien je graag komen!

Voor deze vacature vragen wij een beschikbaarheid van twee diensten per week.

Mail jouw CV en motivatie  naar Friso Huisman

> friso@barbaar.nl

 

ZELFSTANDIG WERKEND KOK (38 uur per week)

Onze kok Thijs emigreert terug naar Brabant en tsjongejonge wat zullen wij hem missen. Daarom zoeken wij vanaf maart een nieuwe collega voor ons keukenteam op basis van 32-38 uur per week. Barbaar is een geliefde plek voor lunch, borrel en partijen; afwisselend en leuk werk is daarmee gegarandeerd.

Je bent creatief, maar ook georganiseerd; je kunt prima  zelfstandig aan de slag, maar beweegt je binnen een collegiaal team. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van de bedrijfsleider, en kan daarnaast sparren met onze chef Jeroen. Je hebt kennis van HACCP en kan naast rustige M.E.P. momenten omschakelen naar drukke pieken.

Mail jouw CV en motivatie naar Friso Huisman

> friso@barbaar.nl

 

ALLROUND MEDEWERKER BEDIENING (ambulant, 16 – 24 uur per week)

Bar, terras, bediening: Je hebt het allemaal in de vingers! Je weet dat je voor horecawerk een open, enthousiaste en flexibele instelling moet hebben; je hebt mogelijk al ervaring. Je kan in teamverband werken, maar weet ook zeker zelfstandig aan de slag te gaan. Daar krijg je best wat voor terug: een eerlijk salaris, een gezellig hecht team en extra bijkomende voordelen die werken bij Barbaar aantrekkelijk maken! Voor deze vacature vragen wij een beschikbaarheid van minimaal één dienst doordeweeks overdag en één (avond)dienst in het weekend.

Mail jouw CV en motivatie naar Friso Huisman

> friso@barbaar.nl

 

(HULP-)KOK (ambulant, 16 – 24 uur per week)

Met heropening en de zomer voor de deur zijn wij op zoek naar een nieuwe kracht in ons keukenteam. (Zelfstandig) werken in een kleine keuken met grootse daden en een goede portie collegialiteit! Naast een (zomer)terras met meer dan 160 couverts en een zaak met 50, verzorgen wij lunches, aangeklede borrels en partijen. Afwisselend werk is daarom gegarandeerd!

Mail jouw CV en motivatie naar Friso Huisman

> friso@barbaar.nl

Werken in een hecht team op het mooiste plein van Delft. Wij van Barbaar zouden het wel weten!