koffie, thee & fris

koffie
KOFFIE

In de Barbaar hebben we een eigen, met zorg samengestelde huisblend. Wij nemen je met onze blend mee op wereldreis naar vijf landen op drie verschillende continenten: vanuit het pittige Mexico, belanden we via de chocoladetinten van Brazilië en Colombia, tussen de fruitige en bloemige smaken van Ethiopië, waarna we eindigen in het robuuste India. En helemaal makkelijk: onze koffie’s zijn ook to-go!

THEE

Onze theesoorten variëren van groene en zwarte thee tot kruidenthee en verse thee. Om te kunnen genieten van de smaak zoals die bedoeld is, timen we het trekken van de thee en kun je voor een halve euro een tweede en derde extractie van je thee krijgen.
Probeer ook eens de groene Japanse Sencha thee of verse gemberthee met citroen.

thee
fris
FRIS

Naast de bekendere frisdranken serveren wij een steeds uitgebreider aanbod van “net-even-anders” frisdranken. De limonades van Fritz-Kola, de ijsthee van Bos ice tea en de sapjes van de Olmenhorst zijn biologisch en worden door de producenten zo duurzaam mogelijk geproduceerd waarbij ze proberen hun footprint te minimaliseren. Zo plant Bos ice tea bijvoorbeeld één boom per 2000 verkochte blikjes.

 

Kies uit ons aanbod Fever-Tree om de dorst te lessen. Ook lekker om te mixen in je favoriete gin-tonic! Verfrissend anders zijn Cucumis, de ware komkommersensatie en Selo de cafeïne rijke verfrissing gemaakt van de vrucht van de koffieplant. Met de stoere Club-Mate uit Duitsland ga je voor extra energie!

SMOOTHIES

Geef je weerstand een boost met onze vers geperste sapjes en smoothies! Het Delftse bedrijf Kistje vol Smaak verrast ons elke week met een goedgevuld kistje vol fruit van het seizoen waar we de lekkerste smoothies mee maken! Elke dag vers met ingrediënten variërend van mango, aardbei en banaan tot munt, avocado en basilicum.  Oh wat is dat lekker. En nog gezond ook!

smoothie